Búcsúzom

2014.09.11. 20:30 :: Kenéz Tünde

Tudtam, hogy idén fog megtörténni, még januárban erős jeleket kaptam, hogy változtatni kell a formán. Már korábban is tudtam, beszéltünk róla többen is, csak még érnie kellett a hogyan-nak. Ahogy bennem értek a változások, úgy alakult a külvilágom is...

Szerettem volna a nyáron többet írni, ahogy többen kértétek szóban, emailben, de nem volt rá időm. Viszont szándékomban áll tovább blogolni, kicsit másképp, személyesebben, és többet a kedvenc témámról: az emberi kapcsolatokról. Hiszen a Térpszichológia az nem lakberendezés, sem egy alternatív lakberendezés.

Egy kedves ismerősöm mondta a minap, hogy olvasva a blogot úgy látja, hogy a Térpszichológiának semmi köze se a térhez, se a pszichológiához. A blogba bele-beleolvasva látszhat így.
A "tér" szó több jelentéssel is bír, pl. személyes, fizikai, filozófiai tér, és minddel van dolgunk, ha a tudati fejlődésünket vesszük alapnak a boldogságunk, boldogulásunk szempontjából. A pszichológia pedig úgy, mint ami az emberi gondolkodással, viselkedéssel foglalkozik, a "tér"-rel együtt remek párosítás, a tudatosság kiterjesztése a gondolkodás határain túlra.

Ez a blog nem egy oktató felület volt, csak szemelvények, gondolatfolyamok helye, és itt az ideje, hogy egy új formában kapjon teret. Ezért ezt a blogot most lezárom. Nevezzük ezt "régi blog"-nak, új idők jönnek. :)

Köszönöm a figyelmeteket, a hozzászólásaitokat. Köszönöm, hogy éveken át olvastátok, véleményeztétek, és vitatkoztatok is velem. :)  Az építő viták jók... tágítják a látókörünket, kimozdítanak a komfortzónánkból. Ha pedig csak elgondolkodtattam az írásaimmal, az is jó, viszont a jövőben annál többet tervezek.

Szeretettel várlak Benneteket az új helyen is!
Megírom ide a linkjét, ha aktuális és látható lesz.

Update:
Készül már az új felület, ahol ismét írni fogok, bár az elmúlt 2 év csendesnek tűnő változásai, a saját utam némiképp - vagyis inkább nagyonis sokat változtatott rajtam is. Hálásan köszönöm ezt mindazon körülményeknek, amik miatt ezt a blogot bezártam. Tényleg új idők jöttek. :)


Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása