A forrás

A Térpszichológia módszer megalkotójának blogja. A "régi blog".

Kik oktatják a Térpszichológiát?

2013.02.24. 10:37 :: Kenéz Tünde

A Térpszichológia tudásrendszerét sok év tanulás, tapasztalatszerzés és visszajelzések alapján alkottam meg, így annak oktatására rajtam kívül azok a végzett tanítványaim képesek maradéktalanul, akik tőlem azt megtanulták, elméletben és gyakorlatban is kiemelkedő szinten tanúsították a hozzáértésüket.

A Térpszichológiát oktatók, előadók:

Jelenleg aktív:
Láng Bea,
Stílusház Kreatív Művészeti Magániskola

Valamint:
Bathó G. Zoltán
Győri Beatrix
Molnár Imola
Szekeres Gabriella

Ők a Térpszichológia szót bármilyen szóösszetételben, toldalékkal használva is az eredeti ismeretanyagot képviselik, annak hiteles forrását.

Több más Térpszichológia kezdeményezés is megjelent az évek során, ezért fontosnak tartom itt megjegyezni, hogy a Térpszichológia nem női vonzerőt növelő, nem párkeresést segítő módszer, valamint nem csupán egy alternatív lakberendezés, és nem keverhető bele a Feng Shui vagy más térrendezési módszer sem. Mert nem erről szól. 
A Térpszichológia a Létezés komplex szimbólumrendszere, amelynek része minden emberi megnyilvánulás. A Tér az az üresség, amit a lelki-tudati működésünkkel megtöltünk: magunkkal és a kapcsolataink történéseivel, színekkel, formákkal, tárgyakkal, majd mindezt az "életem"-nek nevezzük, miközben ezzel a valaha volt összes emlék, információ Terében élünk. Semmi nem törlődik ki a Lét Teréből, csak a velük való azonosulásainkat engedhetjük el.




komment

Címkék: térpszichológia a térpszichológia oktatói

A bejegyzés trackback címe:

https://terpszichologia.blog.hu/api/trackback/id/tr135101240
süti beállítások módosítása